دستورتهیه ترشی لیته

ترشی لیته گوجه از چاشنی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که به دو صورت "لیته گوجه فرنگی قرمز" و "لیته گوجه کال (سبز)" درست می‌شود؛ این ترشی بسیار خوش‌طعم و پرطرفدار است.

ترشی لیته گوجه از چاشنی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که به دو صورت “لیته گوجه فرنگی قرمز” و “لیته گوجه کال (سبز)” درست می‌شود؛ این ترشی بسیار خوش‌طعم و پرطرفدار است.

 

 

ترشی لیته گوجه فرنگی

مواد لازم
بادمجان قلمی600 گرم
هویج خرد شده1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده1 پیمانه
سیر پوست گرفته و خرد شده4-5 حبه
فلفل تند 2-3 عدد
سرکه قرمز1 پیمانه (معادل 250 میلی لیتر)
سرکه سفید1 پیمانه (معادل 250 میلی لیتر)
آب 1 پیمانه (معادل 250 میلی لیتر)
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
سیاه دانه1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنیگ قرمز پوره شده3 پیمانه (معادل 750 گرم)
نمک3.5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. بادمجان را پوست بگیرید و همراه با یک لیوان سرکه و آب بپزید.
  2. اجازه دهید بادمجان‌ها سرد شوند، آن‌ها را فشار دهید تا آب آن‌ها خارج شود و سپس چرخ کنید.
  3. زردچوبه و سیاه دانه را به بادمجان اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. هویج، فلفل تند، فلفل دلمه‌ای و سیر خرد شده را به بادمجان اضافه کنید.
  5. پوره گوجه فرنگی، سرکه و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود، سپس این مخلوط را به سبزیجات اضافه کنید.
  6. مخلوط مواد را در شیشه‌های دردار ریخته و در شیشه‌ها را محکم ببندید.
  7. ترشی را به مدت ۳ روز در دمای محیط و سپس به مدت ۱۰ روز در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *