دستورتهیه ترشی لیته

ترشی لیته گوجه از چاشنی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که به دو صورت "لیته گوجه فرنگی قرمز" و "لیته گوجه کال (سبز)" درست می‌شود؛ این ترشی بسیار خوش‌طعم و پرطرفدار است.

ترشی لیته گوجه از چاشنی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که به دو صورت “لیته گوجه فرنگی قرمز” و “لیته گوجه کال (سبز)” درست می‌شود؛ این ترشی بسیار خوش‌طعم و پرطرفدار است.

 

 

ترشی لیته گوجه فرنگی

مواد لازم
بادمجان قلمی ۶۰۰ گرم
هویج خرد شده ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ پیمانه
سیر پوست گرفته و خرد شده ۴-۵ حبه
فلفل تند  ۲-۳ عدد
سرکه قرمز ۱ پیمانه (معادل ۲۵۰ میلی لیتر)
سرکه سفید ۱ پیمانه (معادل ۲۵۰ میلی لیتر)
آب  ۱ پیمانه (معادل ۲۵۰ میلی لیتر)
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنیگ قرمز پوره شده ۳ پیمانه (معادل ۷۵۰ گرم)
نمک ۳٫۵ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. بادمجان را پوست بگیرید و همراه با یک لیوان سرکه و آب بپزید.
  2. اجازه دهید بادمجان‌ها سرد شوند، آن‌ها را فشار دهید تا آب آن‌ها خارج شود و سپس چرخ کنید.
  3. زردچوبه و سیاه دانه را به بادمجان اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. هویج، فلفل تند، فلفل دلمه‌ای و سیر خرد شده را به بادمجان اضافه کنید.
  5. پوره گوجه فرنگی، سرکه و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود، سپس این مخلوط را به سبزیجات اضافه کنید.
  6. مخلوط مواد را در شیشه‌های دردار ریخته و در شیشه‌ها را محکم ببندید.
  7. ترشی را به مدت ۳ روز در دمای محیط و سپس به مدت ۱۰ روز در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.