طرز تهیه ترشی بیلهر نکاتی اصولی و مهم دارد که با رعایت آنها میتوانید یک ترشی خوشعطر و طعم درست کنید و با مصرف درست و به اندازه، از خواص آن برخوردار شوید.
طرز تهیه ترشی بیلهر ساده
مواد لازم | |
گیاه بیلهر | 2 کیلوگرم |
سرکه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه
- سر و ته گیاه بیلهر را طوری تمیز کنید که لایههای گیاه از هم باز نشوند.
- گیاه بیلهر را پس از پاک کردن به مدت 5-4 دقیقه در آب سرد خیس کنید تا خاک و گل موجود در یبن لایه های آن در آب ته نشین شود.
- سپس گیاه را به آرامی از آب خارج کنید و مراقب باشید لایه های آن باز نشود، سپس در صافی قرار داده و آبکشی کنید.
- پس از خارج شدن آب اضافی گیاه بیلهر، آنها را به صورت منظم در قابلمهای بچینید و روی آن سرکه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا گیاه بیلهر کمی پخته شود، بهطوری که نه زیاد خام باشد و نه خیلی پخته شود.
- سپس حرارت را خاموش کنید و گیاه بیلهر را به آرامی از قابلمه خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید.
- مقداری سرکه و نمک را مخلوط کنید و روی گیاه بیلهر بریزید، در ظرف را ببندید و چند ساعت صبر کنید تا سرکه به خورد گیاه بیلهر رفته و مزه دار شود.
- در این مرحله گیاه بیلهر را در بطریهای شیشهای مخصوص نگهداری ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید تا کاملا با سرکه پوشانده شود.
- در ظروف شیشهای را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
- بعد از گذشت یکی دو روز به ترشی سر بزنید و در صورت نیاز به آن سرکه اضافه کنید تا سرکه روی آن را کاملا بپوشاند.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.