دستور تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یک میان وعده خوشمزه و البته پر کالری که در میان کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد.

ذرت مکزیکی یک میان وعده خوشمزه و البته پر کالری که در میان کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد.

مواد تشکیل دهنده ذرت مکزیکی :

ذرت ایتالیایی ۱ کیلو
 قارچ خرد شده  ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
سس مایونز ۱ کاسه کوچک
آویشن  به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
پودر سیر در صورت تمایل  به مقدار لازم

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی:

برای طرز تهیه ذرت مکزیکی، ابتدا ذرت ایتالیایی را بخار پز کنید اگر بخارپز نداشتید با نصف لیوان آب ذرت را درون قابلمه با حرارت کم بپزید. ذرت ایتالیایی زیاد نیاز به پخت ندارد، بعد از اینکه آب آن تمام شد و ذرت ها پختند قارچ های خرد شده را اضافه کنید. تا قارچ ها هم بخارپز شوند.

 

درون قابلمه ای جدا کره را آب کنید و پنیر را به آن اضافه کنید حرارت را کم کنید تا پنیرها به آرامی آب شوند. زمانی که آب شدند زیر آن را خاموش کنید.

 

درون ظرفی سس را هم بزنید و ادویه ها را به آن اضافه کنید و همه مواد و سس را به ذرت اضافه کنید و هم بزنید. ذرت مکزیکی خود را گرم سرو کنید.

 

نکاتی برای “طرزتهیه ذرت مکزیکی”:

می توانید در طرز تهيه ذرت مكزيكی کره و پنیر را مستقیما روی ذرت و قارچ ها بریزید.

برای محتویات ذرت مکزیکی می توانید پنیر را حذف یا کم و زیاد کنید. و یا حتی سس را کم و زیاد کنید.

 

به مواد ذرت مکزیکی می توانید به مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.