دستور تهیه سر گنجشکی

امروز می خواهیم طرز تهیه یک غذای فوری خوشمزه و مفید را برای شما عزیزان  به نام سر گنجشکی یا همان کله گنجشکی  خوشمزه را آماده کرده ایم که علاوه بر خوشمزه بودن هم زود حاضر می شود و هم مجلسی است.

امروز می خواهیم طرز تهیه یک غذای فوری خوشمزه و مفید را برای شما عزیزان  به نام سر گنجشکی یا همان کله گنجشکی  خوشمزه را آماده کرده ایم که علاوه بر خوشمزه بودن هم زود حاضر می شود و هم مجلسی است.

مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده 250 گرم
 سیب زمینی2 عدد
پیاز2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
تخم گشنیزبه مقدار لازم
آرد نخودچی1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
روغنبه میزان لازم
هویج در صورت تمایلیک عدد

 

طرز تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوط قلوه گه گوسفندی و ران گوساله باشد) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم.

 

پیاز دیگری را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید. حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه کنید و رب را نیز اضافه کنید و تفت بدهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *