دستور تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه ها از غذاهای پر طرفداری هستند که خیلی آسان تهیه می شوند و خیلی هم خوشمزه هستند. اکثرا سمبوسه را خیلی دوست دارند. سمبوسه در انواع مدلها و طعم ها تهیه می شود و چون موادی را داخل خمیری قرار می دهند، نوعی پای هم محسوب می شود.

سمبوسه ها از غذاهای پر طرفداری هستند که خیلی آسان تهیه می شوند و خیلی هم خوشمزه هستند. اکثرا سمبوسه را خیلی دوست دارند. سمبوسه در انواع مدلها و طعم ها تهیه می شود و چون موادی را داخل خمیری قرار می دهند، نوعی پای هم محسوب می شود.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی :

 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 قارچ ۵۰۰ گرم
 پیاز یک عدد متوسط
 رب گوجه فرنگی  یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه یک عدد متوسط
پنیر پیتزا یک بسته
پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزایی :
برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد را تفت بدهیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن می ریزیم و پیاز را خرد می کنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

بهتر این است که ده دقیقه ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ ها را به شکل دلخواه خرد می کنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

قارچ ها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه را در گوشه ای از تابه کمی تفت می دهیم و با کل مواد مخلوط می کنیم. نمک و آویشن را هم اضافه می کنیم. فقط دقت داشته باشید که آویشن را زیاد استفاده نکنید، چون مقدار بیش از حد آن در غذا تو ذوق می زند.

طرز پیچیدن سمبوسه :
مواد را که آماده کردیم، نان لواش را به دو قسمت طولی تقسیم می کنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست می آید. مواد را در انتهای نان مستطیل شکل می ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشه ها شروع به پیچیدن سمبوسه می کنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغن می ریزیم و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.