دستور تهیه مربا گیلاس

دستور تهیه مربای گیلاس یک مربای خوشمزه و لذیذ برای فصل تابستان است که میتواند برای کسانی که طعم شیرین دوست دارند مناسب باشد پیشنهاد ما به شما این است که حتما این مربا را امتحان کنید.

دستور تهیه مربای گیلاس یک مربای خوشمزه و لذیذ برای فصل تابستان است که میتواند برای کسانی که طعم شیرین دوست دارند مناسب باشد پیشنهاد ما به شما این است که حتما این مربا را امتحان کنید.

مواد لازم:

 

گيلاس3 کيلو
شکر5/2 کيلو
وانيليک سوم قاشق چايخوري

 

طرز تهيه:

گيلاس ها را بشوئيد و هسته آنها را درآوريد. سپس لابه لاي آنها شکر بپاشيد و بگذاريد يک شب تا صبح، در يک جاي خنک بماند تا آب بيندازد. بعد قابلمه را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا با حرارت يکنواخت بجوشد. وانيل را هم به آن اضافه کنيد. وقتي شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنيد. بعد از آماده شدن مربا آن را از روي حرارت برداريد. شما مي توانيد از گيلاس هاي صورتي رنگ هم به همين صورت مربا تهيه کنيد.

 

اين مربا هم بسيار خوش رنگ و هم خوشمزه است.

 

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *