طرز تهیه دمپختک

دمپختک یکی از انواع غذا های ایرانی است که با برنج و باقلا درست می شود. این غذا را می توانید برای جمع های خانوادگی خود تهیه کنید. حتما از باقلا زرد استفاده کنید.

طرز تهیه دمپختک

مواد لازم برای 4 نفر:

  • لپه باقلا زرد 1 پیمانه
  • زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • برنج 3 پیمانه
  • نمک و روغن به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز پخت دمپختک:

برای پخت دمپختک ابتدا برنج را بشورید و با نمک خیس کنید. سپس پیاز را ریز خرد کرده و در روغن مایع سرخ کنید، کمی زردچوبه به پیاز در حین سرخ شدن بزنید باقلا را با آب و پیاز داغ بپزید، تا باقلا نیم پز شود. برنج را بگذارید کمی بپزد و باقلا و پیاز داغ را به برنج اضافه کنید بگذارید کاملا پخته و آب برنج تمام شود. سپس پلو را دم بگذارید. در صورت تمایل از زعفران هم میتوانید استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد. برای سرو دمپختک از نیمرو، ماست و یا ترشی استفاده کنید، ترجیحا در پلوپز بپزید.

 

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *