طرز تهیه ژله انار شب یلدا

شب یلدا طولانی ترین شب سال است طبق سنت ایرانی دور هم جمع میشویم و انار یکی از میوه های شب یلداست شما با ژله انار میتوانید از مهمانان خود پذیرایی کنید.

طرز تهیه ژله انار شب یلدا

مواد لازم برای 4 نفر:

  • یک بسته ژله انار
  • یک عدد انار
  • نصف پیمانه نشاسته
  • دو سوم پیمانه شکر
  • یک پیمانه شیر
  • نصف پیمانه گلاب
  • یک پیمانه آب

 

دستور پخت:

برای تهیه ژله انار شب یلدا ابتدا یک بسته ژله انار را طبق دستور روی جعبه ژله، آماده کنید، بدین ترتیب که یک لیوان آب جوش داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و یک بسته پودر ژله را روی آن بریزید و خوب هم بزنید می توانید ظرف را روی سماور و یا در ماکروویو بگذارید تا ذرات ژلاتین در آب جوش خوب حل شود. سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید ژله انار آماده است.

شما می توانید به جای پودر آماده ژله انار از ژلاتین استفاده کنید، نصف لیوان آب سرد را با ۳ قاشق سوپخوری ژلاتین مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب و یا ماکروویو که ژلاتین کاملا حل شود و مایع شفاف شود و سپس آب انار را به مخلوط آب و ژلاتین اضافه کنید و به جای ژله آماده استفاده کنید.
انار را دون کنید، ته گیلاسها و یا هر ظرفی که خواستید مقداری از ژله انار را بریزید و مقداری از دانه های انار را در ژله بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد و باقیمانده ژله را روی بخار کتری قرار دهید تا بصورت مایع بماند.

حالا نشاسته، آب، شیر و شکر را مخلوط کنید و روی اجاق گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود و سر نرود وقتی مایع غلیظ شد و خامی نشاسته گرفته شد گلاب را اضافه کنید و مخلوط نشاسته را بگذارید سرد شود.

بعد از اینکه ژله انار گرفت مقداری از مخلوط نشاسته را روی ژله بریزید و در یخچال بگذارید تا خوب بگیرد سپس بقیه ژله انار و دانه های انار را بریزید بعد از سفت شدن ژله، باقیمانده مایع نشاسته را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بگیرد. دسر چند لایه ژله انار شب یلدا آماده است نوش جان.

 

 

 

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *