ترشی لیته گوجه از چاشنیهای خوشمزه و پرطرفداری است که به دو صورت “لیته گوجه فرنگی قرمز” و “لیته گوجه کال (سبز)” درست میشود؛ این ترشی بسیار خوشطعم و پرطرفدار است.
ترشی لیته گوجه فرنگی
مواد لازم | |
بادمجان قلمی | 600 گرم |
هویج خرد شده | 1 پیمانه |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1 پیمانه |
سیر پوست گرفته و خرد شده | 4-5 حبه |
فلفل تند | 2-3 عدد |
سرکه قرمز | 1 پیمانه (معادل 250 میلی لیتر) |
سرکه سفید | 1 پیمانه (معادل 250 میلی لیتر) |
آب | 1 پیمانه (معادل 250 میلی لیتر) |
زردچوبه | 1 قاشق مرباخوری |
سیاه دانه | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنیگ قرمز پوره شده | 3 پیمانه (معادل 750 گرم) |
نمک | 3.5 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
- بادمجان را پوست بگیرید و همراه با یک لیوان سرکه و آب بپزید.
- اجازه دهید بادمجانها سرد شوند، آنها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود و سپس چرخ کنید.
- زردچوبه و سیاه دانه را به بادمجان اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- هویج، فلفل تند، فلفل دلمهای و سیر خرد شده را به بادمجان اضافه کنید.
- پوره گوجه فرنگی، سرکه و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود، سپس این مخلوط را به سبزیجات اضافه کنید.
- مخلوط مواد را در شیشههای دردار ریخته و در شیشهها را محکم ببندید.
- ترشی را به مدت ۳ روز در دمای محیط و سپس به مدت ۱۰ روز در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.