دستور تهیه آنچیلادای مرغ

 انچیلادای مرغ در واقع یکی از آن غذا‌های راحت است، اما آماده کردن آن زمان بر است. این مدل که در ماهیتابه چدنی درست می‌شود همان چیزی است که شما به دنبالش هستید، چون تنها در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

انچیلادای مرغ در واقع یکی از آنغذا‌های راحت است، اما آماده کردن آن زمان بر است. این مدل که در ماهیتابه چدنی درست می‌شود همان چیزی است که شما به دنبالش هستید، چون تنها در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: ۱/۲ پیمانه خرد شده

ارگانوی خشک: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: ۳/۴ قاشق چای‌خوری

سیر: ۱ حبه، رنده شده

گوجه کنسروی: ۱ قوطی

سس انچیلادا: ۴۰۰ گرم

نان تورتیلا یا هر نوع نان نازک: ۶ عدد

پنیر چدار یا گودا: ۲ پیمانه

گشنیز: مقداری برای تزئین

خامه ترش: اختیاری

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس، گرم کنید.

۲. در ماهیتابه‌ای مناسب فر یا ماهیتابه چدنی، روغن را با حرارتی بالاتر از حد متوسط، گرم کنید.

۳. پیاز‌ها را تفت دهید تا زمانی که تغییر نگ دهند و تیره شوند.

۴. ادویه‌ها، نمک و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید . حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

۵. کنسرو گوجه (یا ۴ عدد گوجه متوسط پخته و له شده)، سس انچیلادا، نان نازک، مرغ، ذرت و ۱ پیمانه پنیر را اضافه کنید بهم بزنید تا ترکیب شوند (تصویر شماره ۴). بهتر است نان‌ها را با قیچی آشپزخانه ببرید تا به برش‌هایی کوچک تقسیم شوند و براحتی در ماهیتابه جا بگیرند.

۶. روی آن را با باقیمانده پنیر بپوشانید  و به مدت ۲۰ دقیقه تا موقعی که پنیر ذوب شده و حباب بزند، بپزید

۷. روی آن را با خامه ترش و گشنیز خرد شده، تزئین کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *