برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی میشود اکثر برگرهایی که در سطح شهر و در فست فودها به فروش میرسد با استفاده از گوشت گوساله است که دارای چربی میباشد.
مواد لازم
گوشت بوقلمون: ۵۷۰ گرم (چرخ کرده، کم چرب)
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد (کباب شده و پوست و دانههای آن جدا گردد و ریز خرد شود)
آویشن: ۲ قاشق چاخوری
پنیر فتا: نصف فنجان (خرد شده)
سیر له شده: ۲ حبه یا پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
ارگانو خشک: یک قاشق چایخوری یا ارگانو تازه: ۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند (اختیاری): یک چهارم قاشق چایخوری
نان همبرگر: به تعداد لازم
مراحل پخت
۱. در یک کاسهی بزرگ گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.
۲. برای طعم دار نمودن برگر مقداری فلفل سیاه به این مواد بیافزاید.
۳. مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید
۴. از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.
۵. برگرها را در تابهای که با مقداری روغن اسپری شده است و بروی حرارت متوسط گرم شده سرخ کنید.
۶. شما میتوانید سینی گریل را اندکی چرب کنید و برگرها را گریل کنید (گریل زغالی یا گازی).
۷. هر طرف برگرها را ۵ دقیقه بپزید طوریکه وسط آنها صورتی رنگ نباشد. (اجازه دهید خوب سرخ شوند).
۸. در نهایت برگرهای سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.