دستور تهیه برگر بوقلمون

برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی می‌شود اکثر برگر‌هایی که در سطح شهر و در فست فود‌ها به فروش می‌رسد با استفاده از گوشت گوساله است که دارای چربی می‌باشد.

برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی می‌شود اکثر برگر‌هایی که در سطح شهر و در فست فود‌ها به فروش می‌رسد با استفاده از گوشت گوساله است که دارای چربی می‌باشد.

مواد لازم

گوشت بوقلمون: ۵۷۰ گرم (چرخ کرده، کم چرب)

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد (کباب شده و پوست و دانه‌های آن جدا گردد و ریز خرد شود)

آویشن: ۲ قاشق چاخوری

پنیر فتا: نصف فنجان (خرد شده)

سیر له شده: ۲ حبه یا پودر سیر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

ارگانو خشک: یک قاشق چای‌خوری یا ارگانو تازه: ۲ قاشق چای‌خوری

پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز تند (اختیاری): یک چهارم قاشق چای‌خوری

نان همبرگر: به تعداد لازم

 

مراحل پخت

۱. در یک کاسه‌ی بزرگ گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.

۲. برای طعم دار نمودن برگر مقداری فلفل سیاه به این مواد بیافزاید.

۳. مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید

۴. از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.

۵. برگر‌ها را در تابه‌ای که با مقداری روغن اسپری شده است و بروی حرارت متوسط گرم شده سرخ کنید.

۶. شما می‌توانید سینی گریل را اندکی چرب کنید و برگر‌ها را گریل کنید (گریل زغالی یا گازی).

۷. هر طرف برگر‌ها را ۵ دقیقه بپزید طوریکه وسط آن‌ها صورتی رنگ نباشد. (اجازه دهید خوب سرخ شوند).

۸. در نهایت برگر‌های سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *