دستور تهیه بیفتک روسی

طریقه پخت بیفتک روسی همراه با طعمی متفاوت لذیذ و خوشمزه و دستور پخت آسان پیشنهاد ما به شما این است حتما بیفتک را امتحان کنید.

طریقه پخت بیفتک روسی همراه با طعمی متفاوت لذیذ و خوشمزه و دستور پخت آسان پیشنهاد ما به شما این است حتما بیفتک را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیفتک روسی :

 گوشت0/5 کیلو
 نان کوبیده سوخاری6 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 استکان
پیاز2 عدد
روغن مایع (زیتون)1 قاشق سوپخوری
خامه ترش3 قاشق سوپخوری
آب گوشت3 قاشق سوپخوری
فلفلبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه بیفتک روسی :

گوشت را به اندازه کف دست و به قطر 2 سانت ببرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز، نان کوبیده (قبلا در شیر خیس خورده باشد)، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید. گوشت را خوب بکوبید تا نرم شود و در این مایه یکی دو ساعت قرار دهید تا کاملا به خوردش رود. سپس گوشت ها را در آرد سوخاری بغلتانید و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید. خامه ترش و آب گوشت را بگذارید غلیظ شود و روی گوشت ها بریزید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *