دستور تهیه خورش بادام زمینی

آموزش طریقه پخت خورش بادام زمینی.اگر علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی را حتما امتحان کنید مطمئنا از طعم آن خوشتان می آید.

آموزش طریقه پخت خورش بادام زمینی.اگر علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی را حتما امتحان کنید مطمئنا از طعم آن خوشتان می آید.

مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی :

پیاز خرد شده۲ پیمانه
 روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
 پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
 سیر رنده شده۱ قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی۳ پیمانه
آب۱ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده۲ عدد
بامیه خرد شده۱ و نیم پیمانه
کره بادام زمینی ½ پیمانه

 

طرز تهیه خورش بادام زمینی :

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

 

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

درب تابه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

 

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

تابه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *