دستور تهیه خورش بوقلمون

امروز برای شما عزیزان دستور طریقه پخت یک خورش متفاوت و مقوی را داریم خورش بوقلمون را میتوان همراه با نان و برنج سرو کرد .

امروز برای شما عزیزان دستور طریقه پخت یک خورش متفاوت و مقوی را داریم خورش بوقلمون را میتوان همراه با نان و برنج سرو کرد.

مواد لازم :

 گوشت بوقلمون 300 گرم
 سیب‌زمینی دو عدد
 شوید خشك دو قاشق غذاخوری
 پیاز خلال شده یك عدد
 تخم آفتا‌ب‌گردان یك قاشق غذاخوری
روغن‌زیتونسه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمك و زعفرانبه میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون  :
گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

 

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *