دستور تهیه خورش قیمه قارچ

آموزش دستور تهیه خورش قیمه قارچ  میتواند برای افرادی که گوشت مصرف نمیکنند مناسب باشد پیشنهاد ما به شما این است حتما این خورش را استفاده کنید.

آموزش دستور تهیه خورش قیمه قارچ  میتواند برای افرادی که گوشت مصرف نمیکنند مناسب باشد پیشنهاد ما به شما این است حتما این خورش را استفاده کنید.

مواد لازم برای خورش قیمه قارچ :

پیاز متوسط ۱ عدد
 لپه۲۵۰ گرم
قارچ ۳۰۰ -۲۵۰ گرم
 روغن ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت۱ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوری
سیب زمینی درشت۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
دارچین۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خورش قیمه قارچ :

پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا اگر رسما گیاهخوار نیستید، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد. قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.

 

سیب زمینی را خلالی خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، رب را در مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بیفزایید. مقداری سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین بردارید و بقیه را به خورش اضافه کنید. حالا دارچین و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *