دستور تهیه خورش هویج تبریزی

امروز برای شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شهر تبریز راداریم برای تهیه خورش هویج تبریزی می توانید از گوشت گوسفندی هم استفاده کنید.

امروز برای شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شهر تبریز راداریم برای تهیه خورش هویج تبریزی می توانید از گوشت گوسفندی هم استفاده کنید.

مواد لازم برای خورش هویج تبریزی :

 هویج 400 گرم
 مرغ 400 گرم
 رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسطیک عدد
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
آلو100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

طرز تهیه خورش هویج تبریزی :

ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید.

بعد از این‌ که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *