آموزش تهیه یک خورش متفاوت و خوشمزه این غذا، مخصوص شهر دامغان است و میتوان بجای مرغ از گوشت هم استفاده کرد.
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
هویج | 500 گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
سینه مرغ بدون استخوان | 500 گرم |
پیاز داغ | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به دلخواه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف لیوان |
برنج | 600 گرم |
روغن حیوانی | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پسته | به دلخواه |
طرز تهیه خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.