دستور تهیه خورش هویج و پسته

آموزش تهیه یک خورش متفاوت و خوشمزه این غذا، مخصوص شهر دامغان است و میتوان بجای مرغ از گوشت هم استفاده کرد.

آموزش تهیه یک خورش متفاوت و خوشمزه این غذا، مخصوص شهر دامغان است و میتوان بجای مرغ از گوشت هم استفاده کرد.

مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

هویج500 گرم
 روغن مایعبه میزان لازم
 سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
 پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه دلخواه
شکر2 قاشق غذاخوری
آبغورهنصف لیوان
برنج600 گرم
روغن حیوانی1 قاشق غذاخوری
خلال پستهبه دلخواه

طرز تهیه خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *