خیارشور مک دونالد یک خیارشور با طعم و مزه متفاوت است که به روش خاصی تهیه میشود و ادویههای مورد استفاده در تهیه آن، طعم این خیارشور را کاملا منحصر به فرد میکند.
طرز تهیه خیارشور مک دونالد
مواد لازم | |
خیار قلمی | 1 کیلوگرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 عدد |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 150 گرم |
سرکه سفید | 472 میلی لیتر |
آب | 100 میلی لیتر |
سیر | 2 حبه |
تخم خردل | 1 قاشق غذاخوری |
تخم کرفس | 1 قاشق چایخوری |
پودر میخک | 1/8 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
- ابتدا خیارها را شسته و خوب خشک کنید، سپس آنها را با پوست به صورت حلقههایی به ضخامت ۵-۴ میلی متر برش بزنید.
- پیاز را نیز به صورت حلقهای برش بزنید.
- حلقههای خیار و پیاز را در کاسهای ریخته، روی آن نمک بپاشید و با دست نمک را به همه قسمتهای خیار و پیاز بمالید.
- روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از ۳ ساعت که ظرف حاوی خیار و پیاز را از یخچال خارج کردید، مشاهده میکنید که آب خیار خارج شده که همین مسئله باعث ترد شدن خیارشور خواهد شد.
- حلقههای خیار و پیاز را در آبکش ریخته و زیر آب سرد بشویید.
- سرکه سفید، آب، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میخک و سیر را در قابلمهای ریخته، هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- اجازه دهید مواد به مدت ۳ دقیقه بجوشند تا ادویهها حل شوند.
- پس از ۳ دقیقه حلقههای خیار و پیاز را به قابلمه اضافه کنید.
- چون خیارها سرد هستند، دمای محلول معطر کاهش پیدا میکند، بنابراین اجازه دهید مجددا به جوش آید.
- پس از اینکه محلول معطر شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.
- پس از خنک شدن آن، خیارها را در شیشههای تمیز و استریل ریخته و روی آن از محلول خوشعطر بریزید تا کاملا پر شوند.
- سپس در شیشهها را محکم بسته و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شوند.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.