دستور تهیه فلافل لبنانی

دستور تهیه فلافل لبنانی طعم جدید فلافل همراه با باقالا میتواند جالب و خوشمزه باشد پیشنهاد ما به شما این است این دستور پخت را امتحان کنید.

دستور تهیه فلافل لبنانی طعم جدید فلافل همراه با باقالا میتواند جالب و خوشمزه باشد پیشنهاد ما به شما این است این دستور پخت را امتحان کنید.

مواد لازم برای فلافل لبنانی :

 باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند)
 نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند)
جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده)یک شاخه
گشنیز سبز (ریز ریز شده)۲ شاخه
سیر تازه و پوست کنده، خرد شده۸–۱۰ حبه
پیاز قرمز یا زرد۱ عدد بزرگ
پیازچه خرد شدهیک شاخه
نمکاختیاری
فلفل سیاه و سفیداختیاری
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز(اختیاری، اگر فلافل تند مورد نظر است)
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۳ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه فلافل لبنانی :

باقلا و نخود را از حداقل ۲۴ ساعت قبل در ظرف‌های جداگانه بخیسانید. بعد از ۲۴ ساعت نخود و باقلا را آبکش کنید و بگذارید آب آن خوب برود. در صورتیکه باقلای خشک با پوست بود، پوست باقلا را بکنید. نخود و باقلا را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

 

سپس تمامی مواد دیگر را درون غذاساز با یکدیگر خرد و مخلوط می کنیم. مایه را نیم تا یک ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد. سپس با دست یا با قاشق توپی بستنی مقداری از آن را گرد کرده درون روغنی که از قبل داغ شده است با حرارت متوسط سرخ کنید. سپس آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *