دستور تهیه قلیه قاشقی

قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو غذای محلی - جنوبی می باشد.خورش قلیه قاشقی را می توان با گوشت تکه ای هم درست کرد.

قلیه قاشقی از غذاهای اصیل ایرانی است و جزو غذای محلی – جنوبی می باشد.خورش قلیه قاشقی را می توان با گوشت تکه ای هم درست کرد.

مواد لازم برای قلیه قاشقی :

لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه
 گوشت چرخ کرده500 گرم
 اسفناج500 گرم
 پیاز بزرگ 1 عدد
رب اناربه میزان لازم
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
روغن مایعمقداری
شکربه میزان لازم

طرز تهیه قلیه قاشقی :
در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز بدهید تا کاملا منسجم شود. سپس به گوشت چرخ کرده، نمک و زردچوبه بزنید و باز هم خوب ورز بدهید و بعد تکه هایی اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید.
سپس پیاز را خلالی کنید و داخل قابلمه با کمی روغن آن را تفت بدهید و سپس گوشت های قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید.

اسفناج را خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملا برود و خشک شود سپس آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن 1/5 پیمانه آب و یک کم نمک به آن ها در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بپزند!
لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت آخر به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *