دستور تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می دهد.پیشنهاد ما به شما این است حتما این غذا را امتحان کنید.

مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می دهد.پیشنهاد ما به شما این است حتما این غذا را امتحان کنید.

مواد لازم برای مرغ و سیب زمینی تنوری :

 فلفل قرمز خردشده 5 عدد
 ران مرغ 4 عدد
 سیب زمینی کوچک 250 گرم
زیره پودر شدهیک قاشق چایخوری
سیر ریز خردشده2 حبه
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودرشدهیک قاشق چایخوری
برگ رزماری4 الی 5 عدد
سیر درسته2 بته
فلفل سیاه پودر شدهیک دوم قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری :

ران های مرغ را به دو قسمت کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید.

آنها را با سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

 

زیره را در تابه (بدون روغن) روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شود. سیر ریز خردشده، یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره تفت داده شده و یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز باقیمانده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.

برگ رزماری، بته های سیر پوست کنده حبه حبه شده و یک دوم قاشق سوپخوری از سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

 

مخلوط سیب زمینی و ران های مرغ مزه دار شده را به سینی فر انتقال داده و روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

 

آب ناشی از پخت مرغ و سیب زمینی درون سینی را با برس روی مواد بمالید.

مخلوط رزماری و حبه های سیر و فلفل قرمز خردشده را میان مواد بچینید و به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

سپس سرو کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *