دستور تهیه مرغ ژاپنی

دستور تهیه طریقه پخت مرغ ژاپنی غذایی جدید و تازه که میتوان به عنوان میان وعده سرو نمود  همراه با طمعی لذیذ خوشمزه و متفاوت برای کودکان و بزرگسالان.

دستور تهیه طریقه پخت مرغ ژاپنی غذایی جدید و تازه که میتوان به عنوان میان وعده سرو نمود  همراه با طمعی لذیذ خوشمزه و متفاوت برای کودکان و بزرگسالان.

مواد لازم برای مرغ ژاپنی :

ران مرغ۷۹۵ گرم
آب پرتقال۱/۴ فنجان
 سس سویا (کم نمک)۱/۳ فنجان
 عسل ۲ قاشق سوپخوری
 سرکه برنج ژاپنی۳ قاشق سوپخوری
پوست پرتقال۲ قاشق چایخوری
روغن کنجد۱ قاشق چایخوری
زنجبیل۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مرغ ژاپنی :

در یک کاسه ی متوسط سس سویا، آب پرتقال، میرین (سرکه برنج ژاپنی)، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید.

ران مرغ را به شکل لقمه ای برش دهید و به مخلوط مزه دار کننده اضافه کنید. بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و مزه دار شود.

 

روغن را در یک روغن دان بزرگ یا یک ماهی تابه ی گود در دار روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق شکاف دار مرغ ها را اضافه کنید. مواظب باشید مواد مزه دار کننده همراه آن نباشد. مواد مزه دار کننده را برای بعد کنار بگذارید.

 

مرغ را بپزید و گاهی هم بزنید تا همه ی طرف های آن قهوه ای روشن شود. شعله را تا حرارت نسبتاً پایین کم کنید سپس مواد مزه دار کننده را اضافه کنید و در تابه را بگذارید. ۵ دقیقه بپزید.

 

در را بردارید و چک کنید مرغ ها کامل پخته باشند. اگر پخته بودند مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک کاسه ی تمیز قرار دهید. بگذارید مواد مزه دار کننده ۱ تا ۳ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود سپس روی مرغ بریزید و هم بزنید.

روی مرغ تری یاکی را عصاره پوست پرتقال بپاشید و با برنج و یا سبزیجات سرو کنید.

 

نکاتی برای پخت مرغ ژاپنی :

سرکه برنج که در آشپزی ژاپنی خصوصا برای تهیه سوشی استفاده می شود.

برای رنده کردن زنجبیل اول پوست آن را با یک قاشق بکنید. تنها کافی است قاشق را خلاف جهت زنجبیل بکشید. وقتی پوست کنده شد با یک رنده ی باریک ریز آن را رنده کنید. اگر از این رنده ها ندارید می توانید زنجبیل را ریز خرد کنید. اگر خرد کردید حتماً زنجبیل را به صورت تکه های خیلی ریز در بیاورید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *