دستور تهیه مسقطی

یکی از شیرینی های خوشمزه جنوبی به خصوص استان بوشهر مسقطی می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم.

یکی از شیرینی های خوشمزه جنوبی به خصوص استان بوشهر مسقطی می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم.

مواد اولیه:

  • نشاسته ربع لیوان
  • آب دو لیوان
  • گلاب ربع لیوان
  • هل و زعفران به میزان زیاد!
  • شکر یک و یک چهارم لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • مغز پسته
  • طرز تهیه:۱. ابتدا نشاسته و آب و زعفران و هل رو مخلوط کرده و بعد روی حرارت قرار میدیم.

    ۲. مرتب هم میزنیم تا به خوبی غلیظ بشه.

    ۳. گلاب و شکر رو اضافه کرده مجددا با حوصله به طور مداوم هم میزنیم تا زمانی که حسابی غلیظ شه.

    ۴. نکته اش به همینه که خیلی همش بزنیم تا زمانی که با چشم ببینید که خوب غلیظ شده.

    ۵. حالا کره رو اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مسقطیمون به روغن بیافته.

    ۶. زمان خیلی زیادی میبره حتی با این میزان خیلی کمی که من بهتون دادم هم سه ربع باید سر پا وایسی و مرتب هم بزنی.

    ۷. حدودی میتونم بگم حجم مواد توی دیگ به یک سوم میرسه.

    ۸. یعنی دیگه حسابی غلیظ و کشدار میشه.

    ۹. دیگه آخراش احساس میکنیم اگر بیشتر رو حرارت بمونه میسوزونیمش. یعنی لب مرز سوختن و نسوختن. یه چیزی تو مایه های کارامل یعنی باید اون نکات درمورد این هم اجرا شه.

    ۱۰. راستی این وسط اگه ته دیگی هم ایجاد شده همش بزنید تا وارد مسقطی بشه یکی از لذتهای خوردن مسقطی اینه که وسط جویدن یه دفعه یه تیکه کاراملی ته دیگ بره زبر دندون آدم. یامی!

    ۱۱. از روی حرارت بر میداریم و اگر دوست داریم توش مغز پسته میریزیم.

    ۱۲. چون خیلی خیلی غلیظ شده باید با قدرت هم بزنیم تا مغز پسته ها توش قاطی شن.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *