دستور تهیه پاناکوتا هلو
مواد لازم برای 4 نفر:
- 300 میلی گرم خامه
- 150 میلی گرم شیر
- یک چهارم فنجان شکر
- دو قاشق چایخوری ژلاتین ساده
- یک قاشق چایخوری وانیل
- 300 گرم تکه های هلو
- نصف قاشق چایخوری دارچین
دستور پخت:
- برای تهیه پاناکوتا هلو ابتدا خامه، شیر و شکر را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید.
- مخلوط را هم بزنید تا زمانی که شکر حل شده و مخلوط بجوشد.
- ژلاتین را در یک چهارم فنجان آب جوش هم بزنید تا زمانی که کاملا حل شود.
- مخلوط خامه که قبلا آماده شده با وانیل به ژلاتین اضافه کرده و هم بزنید.
- سپس در یک پارچ ریخته و بگذارید تا ولرم شود، هر چند دقیقه هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
- قالبهای پاناکوتا را آماده کرده و این مخلوط را در آنها بریزید.
- حال شکر و آب را درون قابلمه ریخته و دارچین را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و شیره کمی غلیظ شود.
- تیکه های هلو را به شیره اضافه کنید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود.
- زمان سرو کردن قالب ها رادر آب گرم قرار داده تا شل شده و سپس در ظرف دسر برگردانید و با هلو آماده شده سرو کنید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.