دستور تهیه کباب لقمه

دستور تهیه کباب لقمه که میتوان به عنوان یک عصرانه یا یک شام سرو نمود همراه با دستور پخت آسان و کار بردی

دستور تهیه کباب لقمه که میتوان به عنوان یک عصرانه یا یک شام سرو نمود همراه با دستور پخت آسان و کار بردی

 

مواد لازم برای خمیر کباب لقمه ای :

 آرد200 گرم
 مایه خمیر1 قاشق سوپخوری
 آب ولرم1/4 پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
شیر3/4 پیمانه
روغن1/4 پیمانه

 

مواد میانی کباب لقمه :

گوشت چرخ کرده 650 گرم
 پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
 فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ1 عدد
پودر سوخاری2 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا100 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد

 

طرز تهیه خمیر کباب لقمه :

مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37 درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.

در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.

سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.

 

خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.

در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.

سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.

 

پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.

برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.

کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.

رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.

 

روش تهیه مواد میانی کباب لقمه :

گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.

 

نکته برای پخت کباب لقمه :

اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *