گر چه فصل پاییز بیشتر زمان خوردن غذاهای گرم و انواع دمنوش است، اما رگههای تابستانی هوا هنوز به ما اجازه میدهد تا همچنان از غذاهای کبابی لذت ببریم پس قبل از اینکه هوا سرد شود بهتر است تجربههای خوبمان را راجع به انواع کباب با شما به اشتراک بگذاریم. این کباب میگو یکی از بهترین روشها برای درست کردن یک میگوی کبابی است.
مواد لازم
- عسل: ۱/۲ پیمانه
- سس سویا: ۶ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۴ حبه، ریز شده (۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری)
- فلفل قرمز خشک: ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
- میگوی بزرگ: ۳۶ عدد
- پیازچه یا جعفری: مقداری برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه
۱. داخل کاسه مخصوص مخلوط، عسل، سس سویا، روغن زیتون، سیر ریز شده و فلفل خشک خرد شده را ریخته و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
۲. میگو را داخل یک کیسه زیپ لاک با اندازه بزرگ یا یک ظرف گود بریزید. مواد ماریناد را روی میگو بریزید، هوای کیسه را خالی کنید و درب آن را ببندید. با دستتان مواد ماریناد را در کل کیسه پخش کنید و کیسه پلاستیکی را داخل یخچال قرار دهید. بگذارید ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخل یخچال بماند و مواد به خورد آن برود.
۳. اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید حداقل ۳۰ دقیقه قبل آنها را در آب بخیسانید به این ترتیب سیخها نمیسوزند. در حین اینکه میگو در حال ماریناد شدن است، سیخها را داخل آب بگذارید. البته اگر چند ساعت قبل این کار را انجام دهید خیلی بهتر خواهد بود.
۴. از قبل گریل یا کباب پزتان را آماده کنید. در مورد استفاده از زغال توصیه میکنم که اگر میخواهید کباب شما نسوزد بین گوشت (از هر نوع) و ذغالها، حداقل ۱۵ یا ۲۰ سانتیمتر فاصله بگذارید.
۵. میگوها را به سیخ بکشید. روی هر سیخ ۵ تا ۶ عدد میگو بگذارید.
۶. اگر از کباب پز استفاده میکنید، روی شبکه یا توری کباب پز را تمیز کنید و با روغن برس بزنید.
۷. میگو را روی گریل گذاشته و هر طرف آن را دو دقیقه بپزید. میگو خیلی سریعتر از سایر گوشتها میپزد.
۸. در صورت دلخواه روی آن پیازچه یا جعفری بپاشید و سرو کنید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.