کوکوی پاغازه از غذاهای سنتی شهر کرمانشاه بوده که در آن نوعی سبزی محلی با عنوان پاغازه، غازیاغی یا حشیشه به کار می رود و دارای خواص بی نظیری برای سلامتی است.
طرز تهیه کوکوی پاغازه
به منظور تهیه این کوکو به مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
سبزی پاغازه | 500 گرم |
آرد | 1 الی 2 قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده متوسط | 1 عدد |
تخم مرغ | 4 الی 5 عدد |
سیر له شده | 1 حبه |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- سبزی پاغازه را پس از پاک کردن، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.
- تخم مرغها را کاسهای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند، سپس آرد، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
- مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس پاغازه خرد شده را به آن اضافه کنید.
- به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکو یکدست شود.
- روغن را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکوی پاغازه را در روغن داغ بریزید.
- حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
- پس از سرخ شدن کوکو پاغازه، آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید، اطراف کوکو را به سلیقه خود با سبزیجات مختلف تزیین کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از قالبهای به شکل دلخواه استفاده کرده، قالب را در روغن داغ قرار دهید و پس از گرم شدن قالب، مایه کوکو را در آن بریزید تا کوکوی پاغازه قالبی درست شود.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.