دستور پخت کراکت مرغ

آموزش دستورتهیه کراکت مرغ این غذا یک فست فود محسوب می شود و باید با نان باگت، کاهو، خیارشور، گوجه سرو شود.

آموزش دستور تهیه کراکت مرغ این غذا یک فست فود محسوب می شود و باید با نان باگت، کاهو، خیارشور، گوجه سرو شود.

مواد لازم برای کراکت مرغ :

 سینه مرغ1 عدد
 قارچ متوسط 5 عدد
 فلفل دلمه ای کوچک1 عدد
سس مایونز1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاریبه میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی متوسط2 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کراکت مرغ :

قارچ ها را خرد کرده تفت می دهیم سینه مرغ را با زردچوبه و پیاز و نمک می پزیم سیب زمینی را هم آب پز می کنیم.

 

مرغ پخته شده را ریز خرد می کنیم بقیه مواد را هم ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم سیب زمینی را هم رنده می کنیم.

 

سس مایونز را اضافه می کنیم تخم مرغ ها را با مواد مخلوط می کنیم.

من برای خوشمزه تر شدن آن یک پیاز کوچک را ریز می کنم و تفت می دهم و به مواد اضافه می کنم.

 

وقتی کل مواد را مخلوط کردید 1 ساعت می گذارید در یخچال تا خودش را بگیرد سیب زمینی را داغ رنده نکنید.

 

اگر موادتان شل بود یک کم آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

 

از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم بین دو دست لول می کنیم داخل تخم مرغ زده بعد در آرد سوخاری می تابانیم مواظب باشید خیلی آرد نزنید طعم آن بد می شود.

 

در نهایت سرخ می کنیم.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *