روش پخت جوجه کباب قرمز

طریقه دستور روش پخت جوجه کباب قرمز طعم جدید و فوق العاده جوجه کباب خوشمزه همراه با دستور تهیه آسان برای بانوهای ایرانی.

طریقه دستور روش پخت جوجه کباب قرمز طعم جدید و فوق العاده جوجه کباب خوشمزه همراه با دستور تهیه آسان برای بانوهای ایرانی.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :

مرغ

روغن زیتون

رب گوجه فرنگی

نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن

سیر

آب پیاز

طرز تهیه جوجه کباب قرمز:

ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک کیلو مرغ یک حبه اضافه کنید) و سس آماده شده را به مرغ ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید سپس درون ظرف درب دار به مدت حداقل 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس مرغ ها را سیخ کنید و روی آتش بپزید. برای سرخ شدن آن می توانید با قلم موی آشپزی روغن بزنید. برای سرو می توانید از گوجه و فلفل و پیاز کبابی استفاده کنید.

 

نکته:

این کباب را می توانید با این خوشمزه هم نوش جان کنید. به این صورت که پیاز را خلالی کنید و مقداری جعفری خرد شده و سماق و آبلیمو مخلوط کرده و با این کباب نوش جان کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *