روش پخت خورشت به

پخت انواع خورشت به متفاوت است می توانید خورشت به را با لپه، بدون لپه، خورش به با آلو و طرز تهیه خورشت به با سیب و ... تهیه کنید.

پخت انواع خورشت به متفاوت است می توانید خورشت به را با لپه، بدون لپه، خورش به با آلو و طرزتهیه خورشت به با سیب و … تهیه کنید.

 

مواد لازم برای طرز تهيه خورشت به :

گوشت گوسفندی یا سینه مرغ300 گرم
به1 عدد
لپهنصف لیوان
پياز بزرگ1 عدد
شكر در صورت دلخواه2 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگي2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
آبلیمو1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت به با لپه :

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدهید گوشت یا مرغ تکه ای را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید زردچوبه ، نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت بدهید سپس 4 لیوان آب بریزید لپه های خیس خرده را در ظرف دیگری بپزید و زمانی که گوشت نیم پز و آب آن نصف شد لپه ها را به آن اضافه کنید. به ها را نگینی یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید و زعفران و شکر را اضافه کنید البته شکر به دلخواه است می توانید آن را حذف کنید.

 

در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خورشت به جا بیفتد و ده دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی گاز به آن آبلیمو بزنید.

 

نکته برای طرز تهیه خورشت به :

  •  بعضی افراد دوست ندارند داخل خورش به لپه بریزند می توانید لپه را با همین دستور پخت حذف کنید.
  •   به دارای خواص زیادی می باشد پس توصیه میشود برای اینکه از خواص به بهره مند شوید حتما در وعده غذایی از به استفاده کنید که میتوانید به صورت های مختلف به را مصرف کنید مثل: دمنوش به، مربا به ، مصرف به صورت خام شبیه به خوردن سیب.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *