روش پخت خورش غوره بادمجان

طریقه دستور پخت خورش غوره بادمجان غذای سالم و مقوی با دستور تهیه پخت آسان و راحت برای کدبانوهای ایرانی.

طریقه دستور پخت خورش غوره بادمجان غذای سالم و مقوی با دستور تهیه پخت آسان و راحت برای کدبانوهای ایرانی.

مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان :

غوره بدون هسته1 پیمانه
بادمجان متوسط سرخ شده5 عدد
پیاز خرد شده1 عدد
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
مرغ (سینه یا ران)1 عدد
گوجه فرنگی4 عدد

 

طرز تهیه خورش غوره بادمجان :

ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد. و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *