روش پخت مرغ آلو

روش تهیه مرغ آلو غذایی خوشمزه آسان و لذیذ . طعم جدید این غذا حتما تجربه کنید مخصوص کد بانو های ایرانی.

روش تهیه مرغ آلو غذایی خوشمزه آسان و لذیذ . طعم جدید این غذا حتما تجربه کنید مخصوص کد بانو های ایرانی.

مواد لازم برای مرغ آلو :

مرغ تکه ایبه تعداد نفرات
 آلو بخارا برای هر تکه مرغ 3-5 عدد
 پیاز درشت رنده شده1 عدد
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
رب انار یا آلوچه در صورت لازم1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
شکر3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مرغ آلو :

ابتدا تکه های مرغ را که به آن ها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم. سپس در همان روغن پیاز رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند بعد از آن رب ااضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوشرنگ شود سپس کمی آب می ریزیم و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم تا بپزد. وقتی جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه می کنیم تا چند جوش بزند و جا بیفتد.

 

* بعضی از آلو خورشتی ها شیرین هستند و ترش نیستند در این صورت دیگر احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید می توانید کمی رب آلوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید و اما اگر آلوهایتان ترش بودمی توانید به آن ها شکر اضافه کنید تا ملس شود و احتیاجی به رب انار نیست.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *