روش پخت گوشت قلقلی و بادمجان

روش پخت گوشت قلقلی و بادمجان غذایی سنتی و لذیذ مخصوص ایرانی های عزیز با دستور پخت متفاوت و خوشمزه مخصوص کدبانو های ایرانی.

روش پخت گوشت قلقلی و بادمجان غذایی سنتی و لذیذ مخصوص ایرانی های عزیز با دستور پخت متفاوت و خوشمزه مخصوص کدبانو های ایرانی.

مواد لازم برای گوشت قلقلی و بادمجان :

 

 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 250 گرم
هویج بزرگ1 عدد
پیاز متوسط1 عدد
آردنخودچی 1 قاشق پر
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم
رب گوجه1 قاشق
آب2 لیوان
بادمجانبه مقدار لازم
گوجه2 عدد

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان :

ابتدا هویج و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید سپس آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و سماق را با هم ورز بدهید و قلقلی کنید و با شعله زیاد سرخ کنید زیاد سرخ نشود.

 

بعد از روغن خارج کنید و داخل همان تابه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید.

 

وقتی به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بچینید و در ظرف را بگذارید نیم ساعت با شعله ملایم بپزید. اواخر پخت، بادمجان سرخ شده و گوجه را روی آن بچینید.

 

نکته:

به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.

می توانید بادمجان را در آن حذف کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *