طرز تهیه کیک قرمز مخملی
آمادهسازی: 30 دقیقه
پخت: 30 دقیقه
کل زمان: 1 ساعت
مواد لازم برای 8 نفر:
- 2⁄5 فنجان آرد کیک
- 1⁄5 فنجان شکر
- 1 فنجان روغن مایع
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری سرکه سفید
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان دوغ
- 50 گرم رنگ قرم غذا
- 1 بسته 〈8 اونس〉 پنیر خامه ای
- 0.5 فنجان کره
- 4 فنجان پودر قند
- 0.5 فنجان گردو خرد شده
دستور پخت:
- برای تهیه کیک قرمز مخملی ابتدا گرمای فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- ظرف پخت کیک را چرب کرده و کمی آرد در کف آن بریزید.
- در یک کاسه بزرگ، شکر، روغن و تخم مرغ با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- رنگ غذا و سرکه را به دوغ اضافه کنید. و سپس جوش شیرین را به آرد کیک اضافه کنید.
- مخلوط آرد و مخلوط دوغ را متناوب و به آرامی به مخلوط شکر اضافه کنید و مخلوط کیک قرمز مخملی را خوب هم بزنید.
- ۱ قاشق چای خوری وانیل را به خمیر اضافه کرده و هم بزنید.
- خمیر کیک قرمز مخملی را به ظرف پخت که قبلا آماده کرده بودید بریزید.
- ظرف خمیر کیک قرمز مخملی را برای پخت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر گاز که از قبل گرم کرده اید بگذارید.
- پس از پخت، کیک را از فر گاز بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود.
- پنیر خامه ای، کره، پودر قند و ۱ قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
- گردوی خرد شده را اضافه کنید پس از سرد شدن کیک ، آن را با مخلوط پنیر خامه ای آماده شده بپوشانید.
- دسر کیک قرمز مخملی آماده است نوش جان.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.