طریقه پخت کوفته کباب

آموزش دستور تهیه کوفته کباب با یک طعم خوشمزه و عالی میتوانید این کوفته را هم بانان وهم بابرنج سرو کنید  

آموزش دستور تهیه کوفته کباب با یک طعم خوشمزه و عالی میتوانید این کوفته را هم بانان وهم بابرنج سرو کنید.

طرز تهیه کوفته کباب :

سیصد گرم گوشت چرخ شده را به همراه دو قاشق آرد (یا پودر نان)، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه ی کبابی، یک قاشق زعفران غلیظ، یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و دو قاشق جعفری ساطوری شده و یک عدد تخم مرغ کوچک کاملا مخلوط کردم و در دستم کوفته های کوچک‌ درست کردم و داخل روغن آن ها را سرخ کردم. می توانیم مقدار جعفری را بیشتر کنیم و اینکه تخم مرغ هم قابل حذف است ولی حضور تخم مرغ کوفته ها را خوشرنگ می کند و تا حدی مانع از آب انداختن گوشت و سیاه سوخته شدن آن ها می شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *