دستور تهیه دست پیچ کرمانشاهی

دستور تهیه دست پیچ کرمانشاهی
دست پیچ کرمانشاهی غذایی محلی است که شباهت زیادی به کوفته داشته و از دو لایه بیرونی و درونی تشکیل شده است. دست پیچ‌ها با گوشت بدون چربی، نخود لپه و آرد نخودچی تهیه و در سس مخصوص با حرارت ملایم پخته می‌شوند.
مشاهده به صورت کامل

دستور تهیه ترشی بادمجان به سبک مصری

دستور تهیه ترشی بادمجان به سبک مصری
برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ترشی بادمجان به سبکی متفاوت این مطلب را بخوانید. در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع ترشی، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع از ترشی‌های بادمجان به سبک مصری را قرار داده‌ایم.
مشاهده به صورت کامل

دستور تهیه خاویار بادمجان

دستور تهیه خاویار بادمجان
خاویار بادمجان یک غذای کاملا گیاهی است که هم می‌توان آن را به عنوان غذای اصلی و هم پیش غذا استفاده کرد. این غذا با بادمجان، فلفل دلمه‌ای، هویج، پیاز و گوجه درست می‌شود. موادی ساده که در خانه‌های اکثر ما پیدا می‌شوند.
مشاهده به صورت کامل

دستور تهیه دلمه به

دستور تهیه دلمه به
به سرشار از ویتامین های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می کند و مقوی قلب، معده و اعصاب است در این مطلب می خواهیم به شما دستور تهیه دلمه به را آموزش بدهیم.
مشاهده به صورت کامل