فر قنادی۱۰دیسه

 فر قنادی۱۰دیسه یک محصول با کیفیت بوده است که یکی از تجهیزات مهم درصنعت شیرنی پزی به شمار میرود.

 فر قنادی۱۰دیسه

در تمامی قنادی ها و شیرنی پزی ها یکی از مهم ترین و ضروری ترین تجهیزات مورد نیاز برای پخت انواع کیک ، کلوچه ، شیرنی ، بیسکویت و نان های فانتزی و … وجود یک دستگاه با کیفیت و مناسب جهت پخت کیک و شیرنی است. در طراحی این نوع از فر از یک شاسی مستحکم و با دوام فلزی رنگ آمیزی شده استفاده شده است در طراحی و ساخت جنس بدنه دستگاه از آلیاژ های خاص و با کیفیتی مانند ورق استیل استنلس 304 نگیر که دارای خاصیت ضد زنگ و ضد پوسیدگی مقاوم در برابر آب است استفاده شده است ، گالوانیزه ، فولاد با روکش رنگ الکترو استاتیک برای مقاومت و ماندگاری دستگاه استفاده شده است برای عایق بندی این فر از پشم شیشه فشرده شده استفاده شده است ، عایق بندی این فر به گونه ای طراحی شده است که ضمن جلوگیری از اتلاف و هدر رفتن انرژی باعث شده تا جداره دستگاه همواره خنک بماند. حرارت گرم مورد نیاز توسط کانالی ویژه به داخل کابین هدایت شده که توسط دریچه هایی که روی کانال ذکر شده تعیبه شده است ، به راحتی می توان میزان شدت گرما را در طول کابین کنترل نمود. به این معنا که دما در طول کابین به طور کاملا یکنواخت پخش شده و محصول موجود در دیس ها به طور کاملا یکنواخت پخته خواهد شد. در ساخت این فر ها از سینی ها یا دیس های به طور استاندارد در ابعاد 60*40 استفاده شده است. یکی از مزیت های این دستگاه که میتوان به آن اشاره ویژه ای نمود استفاده از چندین نوع سوخت ترکیبی بوده است مانند :گاز ، گازوئیل ، برق صنعتی ، سیکل ترکیبی که در تمامی مناطق ایران قابل استفاده است. سیستم حرارتی استفاده شده در فر به صورت غیر مستقیم از دمای 20 تا 420 درجه فارنهایت بوده است. شما عزیزان میتوانید با سفارش فر قنادی 10 دیسه این محصول با کیفیت را با قیمتی مناسب در سر تا سر ایران دریافت نمایید. این محصول دارای یکسال ضمانت و خدمات پس از فروش بوده است.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *