دستور تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای

دستور تهیه بادمجان شکم پر یک غدا خوشمزه مخصوص کشو ترکیه میباشد حتما این غذا خوشمزه را تهیه کنید.

دستور تهیه بادمجان شکم پر یک غدا خوشمزه مخصوص کشو ترکیه میباشد حتما این غذا خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای 6 نفر 

بادمجان                            3 عدد

نمک و فلفل                       به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی   به میزان لازم

گوشت قیمه‌ای خرد کرده      300 گرم

پیاز رنده کرده                     1 عدد

زردچوبه                            یک‌چهارم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                  یک و نیم قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد کرده             یک‌چهارم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده1 پیمانه

جعفری ریز خرد کرده            2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز                         یک‌هشتم قاشق چایخوری

آویشن                             یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده                      1 حبه

پیاز داغ                             2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا در صورت تمایل     100 گرم

 

روش‌ تهیه بادمجان شکم پر

اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید.

ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود.

حالا فلفل سبز، فیله گوجه‌فرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجان‌ها را با این مواد پر کنید.

سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکم‌پر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

در صورت دلخواه روی بادمجان‌ها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.