دستور تهیه بورک پیازچه

بورک از انواع غذاهای ترکیه ای محبوب و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این غذای بی نظیر را بپزید. در طرز تهیه بورک از روش ها و مواد غذایی مختلف استفاده می شود که شما می توانید با توجه به ذائقه خود این غذا را تهیه نمایید.

بورک از انواع غذاهای ترکیه ای محبوب و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این غذای بی نظیر را بپزید. در طرز تهیه بورک از روش ها و مواد غذایی مختلف استفاده می شود که شما می توانید با توجه به ذائقه خود این غذا را تهیه نمایید.

 

مواد لازم برای خمیر
آرد – ۳ پیمانه
بیکینگ پودر – یک قاشق چای خوری
سرکه – ۲ قاشق سوپ خوری
نمک – ۲ قاشق چای خوری
آب – یک پیمانه
کره آب شده – ۲۵۰ گرم

مواد میانی
پیازچه – یک کیلوگرم
روغن – ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
فلفل سیاه – به مقدار لازم
پودرزیره – به مقدار لازم

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی مخلوط و آب را به تدریج اضافه کنید.
روی خمیر به دست آمده را با پارچه‌ای مرطوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. می‌توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیازچه ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک، زیره و فلفل سیاه را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم و با وردنه باز کنید و در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.)
مخلوط پیازچه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید. بقیه لایه‌های خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار دهید و سپس روی مخلوط پیازچه بریزید.
کره ذوب شده باقی مانده را روی لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
(می‌توانید به جای پیازچه از تره فرنگی استفاده کنید.)

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.