دستور تهیه سوپ دال عدس

امروز دستور تهیه یک سوپ خوشمزه و البته تند که برای نواحی جنوبی کشور است را برای شما عزیزان داریم .

امروز دستور تهیه یک سوپ خوشمزه و البته تند که برای نواحی جنوبی کشور است را برای شما عزیزان داریم.

 

مواد لازم برای سوپ دال عدس :

 روغن زيتونسه قاشق غذاخوری
 پياز خرد شده يک عدد
 كرفس خرد شده دو شاخه
 هويج ورقه شدهدو عدد
سير خرد شدههشت حبه
سيب زمينی خرد شدهیک عدد
دال عدسيک پيمانه
آب مرغچهار پيمانه
برگ بودو عدد
ليموترش‌دو عدد
پودر زيرهنصف قاشق چايخوری
پودر فلفل قرمز و سس تندبه ميزان لازم
نمک و فلفلبه ميزان لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس :
روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيب‌زميني‌ها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.

 

دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيب‌زميني و عدس نرم شوند.

 

برگ بوها، باقیمانده سير و نصف ليموترش‌ها را در قابلمه بريزيد و ده‌ دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترش‌ها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمک، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برش‌هاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *