دستور تهیه پیتزای مرغ ذرت به روش ایتالیایی

از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر

نان پیتزا یا خمیر پیتزا4 عدد
پنیر پیتزا1 پیمانه
پنیر پارمزان1 پیمانه
فلفل سیاهیک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده4 تکه
فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده2 عدد
پوست لیمو1 قاشق چایخوری
ترخون خشک2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته1 پیمانه
جعفری تازه خرد شدهیک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

ارزش غذایی:


* کالری: 679

* چربی کلی: 28 گرم

* چربی اشباع شده: 12 گرم

* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم

* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم

* کلسترول: 84 میلی گرم

*سدیم: 928 میلی گرم

* کربوهیدرات: 69 گرم

* قند: 5 گرم

* فیبر: 4 گرم

* پروتئین: 41 گرم

* ویتامین C: 57 (% D V )

* کلسیم: 58 (% DV )

* آهن: 26 (% DV )

* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *