دستور تهیه سوپ ذرت و خامه

سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید.

سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید.

 

مواد لازم

  • روغن زیتون فوق بکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: ۱ عدد متوسط، خرد شده
  • سیر: ۳ حبه، ریز شده
  • کرفس: ۲ شاخه، خرد شده
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • ذرت: ۴ عدد، کاکل و پوست را جدا کنید
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد، نگینی شده
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات: ۲ پیمانه
  • شیر نارگیل: ۱ قوطی (یا ۱ و ۳/۴ پیمانه شیر کامل گاو)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • برگ سیر یا پیازچه خرد شده: مقداری برای تزئین
  • مقداری دانه ذرت و فلفل قرمز خرد شده: برای تزئین (اختیاری)

 

طرز تهیه

۱. روغن زیتون را در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گاز گرم کنید. پیاز و کمی نمک را به آن اضافه کنید.

۲. پیاز را تفت دهید تا نرم شود، در این زمان سیر، کرفس و سیب زمینی نگینی شده را اضافه کنید.

 

۳. با استفاده از چاقو، دانه‌های ذرت را جدا کنید. از پشت چاقو استفاده کنید و آب ذرت را از چوب آن جدا کرده و به قابلمه اضافه کنید. یکی از روش‌های برای سوپی شیرین و خوشمزه استفاده از بخش میانی ذرت است که می‌توانید آن را در سوپ انداخته و در انتها درآورده و دور بیندازید. فلفل قرمز، کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید و بهم بزنید. آن‌ها را بپزید تا زمانی که سیب زمینی نرم شود یعنی حدود ۵ دقیقه سپس سرکه، آب سبزیجات و شیر نارگیل (یا هر شیر انتخابی دیگر) را اضافه کنید.

 

۴. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید آرام بپزید تا سیب زمینی‌ها کاملا پخته شوند. این مرحله ۱۵ دقیقه یا بیشتر طول می‌کشد. بگذارید کمی خنک شود، سپس نیمی از سوپ (یا یک سوم) را داخل مخلوط کن ریخته و کاملا پوره کنید تا زمانی که کاملا غلیظ و صاف و یکدست شود. این پوره یکدست را داخل قابلمه بریزید و بهم بزنید.

۵. سوپ را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. سوپ را در کاسه ریخته و با پیازچه خرد شده و مقداری ذرت و فلفل قرمز خرد شده تزئین کنید.

 

نکات مهم

  • این که چه مقدار از سوپ را پوره می‌کنید بستگی به انتظار شما از بافت سوپ دارد. اگر دلتان یک سوپ پوره کامل می‌خواهد، می‌توانید آن را بصورت کامل پوره کنید بخصوص اگر آن را برای فرد مبتلا به فارنژیت (درد و التهاب گلو) سرو می‌کنید. اگر می‌خواهید بافت آن کمی مشخص باشد نیمی از آن را پوره کنید و در صورتی که می‌خواهید سوپی خامه‌ای، اما با اجزایی مشخص داشته باشید، یک سوم آن را پوره کنید.
  • تزئین تاثیر زیادی در ظاهر سوپ ایجاد می‌کند، بنابراین این مرحله را از دست ندهید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *