دستور تهیه مربای به

دستور تهیه مربای به یک مربای بسیار خوشمزه و خوش رنگ است .لطفا به نکات این مربا حتما دقت شود .

دستور تهیه مربای به یک مربای بسیار خوشمزه و خوش رنگ است .لطفا به نکات این مربا حتما دقت شود .

مواد لازم برای تهیه مربای به :

به 4 عدد ( یک کیلوگرم )
شكر 1 الي 1/5 كيلو
گردوی خرد شدهبه ميزان لازم
گلاببه ميزان لازم
دارچينبه ميزان لازم
عرق هلبه ميزان لازم

 

طرز تهیه مربای به :
به را تكه تكه كنید و به تکه های نازكی برش بزنید، سپس آب و شکر را با هم مخلوط کنید و به ها را درون آب و شکر بريزيد و روی حرارت بگذاريد وقتی به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام بپزد. درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ها می شود و تقريباً قرمز رنگ می شوند.

 

اگر دوست داشتید گردوها نرم باشند آن ها را حدودا یک ساعت قبل از آماده شدن مربا داخل آن بریزید و اگر دوست نداشتید نرم باشند در مرحله آخر با گلاب و … به آن اضافه کنید. زمانی که مربای به كاملاً خوشرنگ شد و شهد آن به  غلظت مناسب رسید به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارچين و يا مخلوطی از هر سه را اضافه كنيد. و حرارت را خاموش كنید.

نکاتی برای طرزتهیه مربای به:

 مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شود که در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود می گیرد.

 

 برای قرمز شدن مربا به بهتر است آن را در قابلمه مسی بپزید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *