دستور تهیه مرغ بریانی کویتی

بریانی مرغ کویتی یک غذای خوشمزه و سنتی عربی است. یک غذای سنگین و مقوی است که در ماه رمضان سرو می‌شود. این غذا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.

بریانی مرغ کویتی یک غذای خوشمزه و سنتی عربی است. یک غذای سنگین و مقوی است که در ماه رمضان سرو می‌شود. این غذا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.

مواد لازم

مرغ (متوسط): ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

زعفران (آبکرده): به میزان لازم

آبلیمو: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری

سیب زمینی: به میزان لازم

پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان

برنج: ۴ پیمانه (یا ۴۰۰ گرم)

زنجبیل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

عصاره مرغ: ۲ عدد

ماست: نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا به ازای هر پیمانه برنج، ۱.۵ پیمانه آب بریزید.

مرحله ۲
برای ۴۰۰ گرم برنج، ۱.۵ قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق چای خوری نمک استفاده کنید.

مرحله ۳
زمانی که آب برنج کشیده شد و شما در ظرف را برای دم کردن برنج گذاشتید، وقت آن است که بریانی مرغ را آماده کنید.

مرحله ۴
تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و بقیه کره را داخل آن بریزید.

مرحله ۵
پس از ذوب شدن کره، پیاز‌های خرد شده را که بهتر است به صورت خلالی خرد شده باشند را حدود ۵ دقیقه در کره تفت بدهید تا کاملا طلایی شوند.

مرحله ۶
فیله‌های مرغ یا تکه‌های مرغ را که از قبل برش داده اید، داخل پیاز تفت دهید.

مرحله ۷
بعد از عوض شدن رنگ گوشت، زنجبیل و زردچوبه و سایر ادویه‌ها را حدود یک دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید.

مرحله ۸
حالا به صورت همزمان حبه‌های عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه فرنگی را روی مرغ‌ها بریزید.

مرحله ۹
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک هم به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم با یکدیگر ترکیب شوند و طعم همدیگر را بگیرند.

مرحله ۱۰
بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و ۲ قاشق غذاخوری از زعفران را داخل تابه مرغ بریزید.

مرحله ۱۱
حرارت دادن زیاد زعفران باعث از دست رفتن عطر آن می‌شود.

مرحله ۱۲
به همین دلیل هم باید پس از خاموش کردن شعله، به سایر مواد اضافه شود.

مرحله ۱۳
حدود ۳ قاشق غذاخوری از برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنید.

مرحله ۱۴
سپس برنج را در ظرفی کشیده و برنجب زعفرانی را نیز روی آن و لابه لای آن نیز بریزید.

مرحله ۱۵
و در نهایت مرغ پخته شده در سس مخصوص را در وسط برنج قرار دهیهد و نوش جان کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *