دستور تهیه پاناکوتا هلو

پاناکوتای هلو دسر خوشمزه ای است که شما و مهمانانتان از خوردن آن لذت می برید، همچنین میتوانید ازهر میوه‌ای بجز هلو استفاده نمایید.

دستور تهیه پاناکوتا هلو

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 300 میلی گرم خامه
  • 150 میلی گرم شیر
  • یک چهارم فنجان شکر
  • دو قاشق چایخوری ژلاتین ساده
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • 300 گرم تکه های هلو
  • نصف قاشق چایخوری دارچین

دستور پخت:

  1. برای تهیه پاناکوتا هلو ابتدا خامه، شیر و شکر را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. مخلوط را هم بزنید تا زمانی که شکر حل شده و مخلوط بجوشد.
  3. ژلاتین را در یک چهارم فنجان آب جوش هم بزنید تا زمانی که کاملا حل شود.
  4. مخلوط خامه که قبلا آماده شده با وانیل به ژلاتین اضافه کرده و هم بزنید.
  5. سپس در یک پارچ ریخته و بگذارید تا ولرم شود، هر چند دقیقه هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
  6. قالبهای پاناکوتا را آماده کرده و این مخلوط را در آنها بریزید.
  7. حال شکر و آب را درون قابلمه ریخته و دارچین را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و شیره کمی غلیظ شود.
  8. تیکه های هلو را به شیره اضافه کنید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود.
  9. زمان سرو کردن قالب ها رادر آب گرم قرار داده تا شل شده و سپس در ظرف دسر برگردانید و با هلو آماده شده سرو کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *