دستور پخت آش ماست شیرازی

آش ماست شیرازی را به عنوان پیش غذا و یا عصرانه سرو کنید. آش ماست را برای افطار در ماه رمضان بپزید، این آش برای فرزندان شما نیز مناسب است.

دستور پخت آش ماست شیرازی

 

مواد لازم برای 5 نفر:

  • گوشت 125 گرم
  • لپه 100 گرم
  • برنج 150 گرم
  • سبزی (ترخان و شوید) 1 پیمانه
  • ماست غلیظ 300 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

 

دستور تهیه:

برای تهیه آش ماست شیرازی لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. گوشت را با پیاز خرد شده و نمک و فلفل و زرچوبه و آب بپزید. سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید. لپه را هم جداگانه بپزید. برنج را با آب بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود. سبزی را که ریز خرد شده است را به برنج اضافه کنید و بگذارید سبزی هم بپزد.

سپس لپه و گوشت له شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. گاهی آش ماست شیرازی را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.

این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید، چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود. ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید.

وقتی شعله را خاموش کردید آش ماست شیرازی را بگذارید سرد شود، سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف آش بریزید و با پیاز داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست بریده شود.

 

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *