روش پخت آش ماشاب

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

مواد لازم برای آش ماشاب :

 

گوشت گوسفند پخته و ریش شده  200 گرم
ماش یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌ بلبلی  نصف پیمانه
 برنج نصف پیمانه
گندم نصف پیمانه
سیب‌ زمینی نگینی خردشده یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت به میزان لازم
کشک و نعناع به میزان لازم

طرز تهیه آش ماشاب :

برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

 

پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به میزان کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

 

حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

 

حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

 

هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

 

می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *