دستور تهیه خورش مکزیکی

طریقه دستور پخت خورش مکزیکی غذایی باطعم  خوشمزه جدید و متفاوت مخصوص بانوان ایرانی.

طریقه دستور پخت خورش مکزیکی غذایی باطعم  خوشمزه جدید و متفاوت مخصوص بانوان ایرانی.

 

مواد لازم برای خورش مکزیکی :

 سینه‌ مرغ بزرگ ۱ عدد
پیاز بزرگ و خردشده۱ عدد
 سیر خردشده۲ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه و ادویه کاریبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
فلفل دلمه ای خرد شده۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب جوش۲ پیمانه

 

طرز تهیه خورش مکزیکی :

ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.

 

سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.

همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.

 

در مرحله‌ آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.

در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *