دستور تهیه ساطری پلو

این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.

این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.

مواد لازم برای ساطری پلو :

برنج۳.۵ پیمانه
 هویج۳۰۰ گرم
 گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
 پیاز متوسط۱ عدد
کشمش پلویی۱ پیمانه
زعفران آب کرده۱ پیمانه
روغنبه مقدار لازم

 

طرز تهیه ساطری پلو :

ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده ایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزه های كوچک درست كرده و سرخشان می كنیم.

آنگاه كشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگر خواستیم مقداری از هر کدام از مواد را کنار بگذاریم برای تزئین غذا.)

 

و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می كنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم، این كار را لایه لایه تكرار می كنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر‌، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می كشیم.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *