طرز تهیه دمپختک
مواد لازم برای 4 نفر:
- لپه باقلا زرد 1 پیمانه
- زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- برنج 3 پیمانه
- نمک و روغن به میزان لازم
- زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز پخت دمپختک:
برای پخت دمپختک ابتدا برنج را بشورید و با نمک خیس کنید. سپس پیاز را ریز خرد کرده و در روغن مایع سرخ کنید، کمی زردچوبه به پیاز در حین سرخ شدن بزنید باقلا را با آب و پیاز داغ بپزید، تا باقلا نیم پز شود. برنج را بگذارید کمی بپزد و باقلا و پیاز داغ را به برنج اضافه کنید بگذارید کاملا پخته و آب برنج تمام شود. سپس پلو را دم بگذارید. در صورت تمایل از زعفران هم میتوانید استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد. برای سرو دمپختک از نیمرو، ماست و یا ترشی استفاده کنید، ترجیحا در پلوپز بپزید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.